Själslig coachning

Jag började min bana som yogalärare och avspänningspedagog 1999 med kunder som tex personalen på Astra-Zeneca i Lund, skolpersonal, kommunanställda m.fl men har även bedrivit kursverksamhet för privatpersoner under många år. Efter hand har jag även utvecklat min enskilda själsliga coaching där jag arbetar med djupt helande. Jag har under åren tagit emot tusentals klienter med olika problematik; alltifrån ångest, depression och känslomässig blockering, till människor som upplever att de sitter fast i livet och inte lever sin fulla potential. Det kan kännas tryggt att bli vägledd av någon som har stor erfarenhet av att möta klienter. Jag arbetar alltid under tystnadsplikt och använder mig av såväl min breda erfarenhet som själslig coach, samt av min förmåga att medialt läsa energier. 

OBS! Jag arbetar INTE som medium! Däremot vill jag lära ut att vi alla har en stark intuition inom oss som vi kan lära oss att börja lyssna till ❤️
Den själsliga coachningen gör du när du är redo att gå lite djupare och lösa upp de blockeringar som hindrar dig i livet och istället vill börja leva din fulla potential.
Jag arbetar under en session på tre nivåer: Den mentala nivån (samtalsterapi), den känslomässiga nivån (vi möter dina blockerade känslor) och den själsliga nivån (du får djup healing). Vid en session ingår en så kallad läkningsresa där jag guidar dig ner i djup avspänning, därefter möter vi och löser upp de inre blockeringar du bär på.
Jag tar enbart emot via telefon. Vid en session så sitter eller ligger du ner bekvämt i din egen säng eller fåtölj och lyssnar till och samtalar med mig. Sessionen varar 75 minuter. Efteråt brukar man vara rejält trött och då är det väldigt skönt att befinna sig i sitt eget hem och vila ut.


Kostnad en session: 1.495:-
Vill du göra en hel serie med helande för att verkligen bli fri och återkoppla till ditt sanna Jag? Då erhåller du hela 500:- i rabatt som dras av vid din bokning!
Kostnad 3 st healingsessioner á 75 minuter: 3.985:- (ordinarie kostnad 4.485:-)

Har du företag? Uppge önskan om företagsfaktura vid din bokning. För företag tillkommer moms på 25 %

Bokningsregler: All bokning sker via mail. Du mailar en förfrågan om tid, får tidsförslag att välja bland och väljer den tid som passar dig bäst. Tider som erbjuds gäller dagtid, måndag – torsdag. När du blivit erbjuden en tid som passar dig, bokar du tiden genom inbetalning av coachavgiften, du får all information om inbetalning via mail. Du har därefter 24 timmar på dig att göra din bokning, sedan släpps tiden till någon annan. Bokningen är bindande men går att omboka vid max ett tillfälle på grund av sjukdom.

Läs omdömen från klienter längst ner på sidan.

Vill du boka en tid för själslig coachning? Maila: katinkawallner@gmail.com eller använd bokningsformuläret nedan, klicka i om du kan morgon eller eftermiddag samt ge förslag på några egna datum. Mail och bokningsförfrågningar besvaras vardagar ❤️

Läs några omdömen av klienter nedan:

Hej Katinka Wallner!
så här är det, jag är så otroligt tacksam för allt jag har lärt mig av dig. Alla steg upp ur det elände som jag tyckte var mitt liv har mer eller mindre haft en rot i det du lärt mig. Lika mycket som det finns ett före och efter barnen, finns det ett före och efter Katinka. Jag kan inte nog tacka dig för allt du givit mig.
Tack tack tack! ❤❤❤

Hej Katinka! Du är den bästa terapeut jag varit hos, och då ska du veta att jag provat många terapier. Så som jag grät idag har jag aldrig gjort inför en terapeut. Med dig kände jag mig trygg och alla mina känslor fick ta plats.❤️
Jag är så uppfylld och stark nu efter vårt samtal. Vet dock att att jag inte kommer känna så alltid men jag är inte rädd för att möta sorgen, tröttheten eller rädslan, eller vad det nu än är jag kommer känna. Jag älskar det!
❤️

Att få gåvan att jobba med själslig utveckling med Katinkas coachning är Underbart värdefullt. Den bästa investering du kan göra i din personliga utveckling. Kärlek och tacksamhet till dig själv och livet.”

Katinka är ett ödmjukt proffs ända ut i fingerspetsarna! Jag har haft flera mediala coachningssamtal med henne och jag har varit lika stum av förundran efter varje samtal jag haft! Att så mycket kunnat ske i mig på så kort tid är helt makalöst! Flera insikter har landat i mig och jag har fått tillfälle att både läka och lära mig mycket om mig själv. Katinkas klockrena sätt att arbeta intuitivt gör mig mållös varje gång, jag kan varmt rekommendera Katinka! ”

”Katinka är en erfaren coach som har förmågan att coacha dig åt rätt håll utan att tala om vad du ska göra eller säga. Katinka har genomlevt många olika omständigheter vilket gör att hon har en naturlig intuitiv och empatisk förmåga att förstå klientens situation. Katinka delar med sig på ett generöst sätt sin visdom. Jag rekommenderar henne varmt även som föreläsare. ”

”Svårt att beskriva i ord. Måste upplevas. Fantastiskt. Enastående kvinna. 
Har förändrat mitt liv. ”

Sen vi ”träffades” på telefon i början på december har jag börjat meditera allt längre som du tipsade om. Så i söndags dök det upp ett barndomsminne från när jag kanske var runt året, där min rädsla för att bli instängd uppstog och jag kunde andas genom rädslan. Så häftigt. Kanske får jag återvända till minnet men det kändes så bra att ha sett. Det finns mycket kvar att gå igenom men det är i alla fall roligt när jag känner lite framgång.
Tack för all din fantastiska vägledning finaste Katinka.

”Hennes inspirerande engagemang på kurserna är fantastiskt. Hon inger trygghet och tillit som gör att det är lätt att ta till sig kunskapen som förmedlas.”

%d bloggare gillar detta: